Εκδηλώσεις 2009


1.   Η Εταιρία πραγματοποίησε ημερίδα με εξαιρετική επιτυχία στις 7/3/09 στο ξενοδοχείο Caravel, στην Αθήνα με κεντρικό θέμα Λοιμώξεις Στόματος – Νέα Δεδομένα, που παρακολούθησαν πάνω από 1.100 Οδοντίατροι  από Αθήνα και την Περιφέρεια.

2.   Η Εταιρία επίσης πραγματοποίησε ημερίδα στις 14/3/09 στο Ηράκλειο Κρήτης με θέμα Παθήσεις του Στόματος, Πρόληψη – Διάγνωση – Αντιμετώπιση – Νέα Δεδομένα, σε συνεργασία με την Στοματολογική Εταιρία Κρήτης και τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Κρήτης με μεγάλη συμμετοχή οδοντιάτρων Κρήτης.

3.    Πραγματοποιήθηκε επίσης ημερίδα στην Καλαμάτα στις 28/3/09, σε συνεργασία με τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Μεσσηνίας με κεντρικό θέμα Επίκαιρα Στοματολογικά Προβλήματα για τον Οδοντίατρο και τον Ιατρό. Την ημερίδα παρακολούθησε το 50% των Οδοντιάτρων της Μεσσηνίας.

4.   Πραγματοποιήθηκε ημερίδα στην Σύρο στις 9/5/09 σε συνεργασία με τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Κυκλάδων και τον Ιατρικό Σύλλογο Κυκλάδων. Κεντρικό θέμα της ημερίδας ήταν Ο Στοματολόγος κοντά στον Οδοντίατρο και τον Ιατρό σε καθημερινά Στοματολογικά προβλήματα.

5.   Ημερίδα στην Πάτρα στις 7/11/09 σε συνεργασία με τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Αχαϊας. Κεντρικό θέμα Ο Στοματολόγος κοντά στον Οδοντίατρο και τον Ιατρό.

6.   Σεμινάριο της Ελληνικής Εταιρίας Κλινικής Στοματολογίας στην Αθήνα στις 20/2/10 με θέμα Πρώιμη Διαγνωστική Προσέγγιση του Καρκίνου Στόματος από τον Οδοντίατρο: Νέες Τεχνικές